DRAAG DE ULTIEME WERKBROEK

DRAAG DE ULTIEME WERKBROEK


Draag onze nieuw ontworpen XTR Craftsmen's Canvas+ broek voor uitzonderlijke prestaties op het werk. U kunt rekenen op een geavanceerd ontwerp zonder enige compromissen, Cordura® 1000-versterkingen voor een uitstekende duurzaamheid, superieure kniebescherming, een gepatenteerde mesbevestiging en onbeperkte geïntegreerde functionaliteit.
 

Optimale bewegingsvrijheid.

Ons 3-serie design met geavanceerde snit en Twisted Leg™-design anticipeert op uw volgende beweging voor een perfecte bewegingsvrijheid.


Onbeperkte functionaliteit.

Klittenbandlussen, voorzakken, holsterzakken, beenzak met vak voor mobieltje en een duimstokzak met een buitenvak, zodat u alles binnen handbereik hebt.
 

Lang, piraat of kort?

Het geavanceerde design voor de Snickers Workwear 3-serie is verkrijgbaar in ons gehele assortiment werkbroeken. Het hele jaar door geïntegreerde functionaliteit. De gepatenteerde mesbevestiging op onze XTR Craftsmen's Canvas+ broek houdt uw mes te allen tijde veilig op zijn plaats.
 

Gecertificeerde kniebescherming.

Op je knieën werken is zwaar. Daarom bieden onze werkbroeken en kniebeschermers met het gepatenteerde KneeGuard™ plaatsingssysteem u de meest geavanceerde, gecertificeerde kniebescherming. U kunt uzelf dus nu beschermen – en uw knieën sparen voor morgen.
 

Slijtvast dubbele naden.

De meeste Snickers Workwear broeken hebben naden met dubbele stiksteek, die veel sterker is dan de vaak gebruikte drievoudige kettingsteeknaden. De met 2 naalden doorgestikte naden hebben 2 boven- en onderdraden voor een extreem sterke en duurzame naad die niet kan scheuren. De met 3 naalden gestikte kettingsteeknaad wordt echter alleen gemaakt met 3 bovendraden en zonder onderdraad, waardoor de naad zwakker is en snel scheurt.