BROEKEN MET ONBEPERKTE FUNCTIONALITEIT

 

DRAAG DE ULTIEME WERKBROEKOptimale bewegingsvrijheid.

Ons 3-serie design met geavanceerde snit en Twisted Leg™-design anticipeert op uw volgende beweging voor een perfecte bewegingsvrijheid.


Onbeperkte functionaliteit.

 

Klittenbandlussen, voorzakken, holsterzakken, beenzak met vak voor mobieltje en een duimstokzak met een buitenvak, zodat u alles binnen handbereik hebt.
 

Lang, piraatmodel of kort?

 

Het geavanceerde design voor de Snickers Workwear 3-serie is verkrijgbaar in ons gehele assortiment werkbroeken. Het hele jaar door geïntegreerde functionaliteit. 
 

Gecertificeerde kniebescherming.

 

Op je knieën werken is zwaar. Daarom bieden onze kniebeschermers en onze werkbroeken met het gepatenteerde KneeGuardplaatsingssysteem voor deze kniestukken u de meest geavanceerde, gecertificeerde demping tussen uw knieën en de grond. U kunt uzelf dus nu beschermen – en uw knieën sparen voor morgen.
 

Slijtvaste dubbele naden.

 

De meeste Snickers Workwear broeken hebben naden met dubbele stiksteek, die veel sterker is dan de vaak gebruikte drievoudige kettingsteeknaden. De met 2 naalden doorgestikte naden hebben 2 boven- en onderdraden voor een extreem sterke en duurzame naad die niet kan scheuren. De met 3 naalden gestikte kettingsteeknaad wordt echter alleen gemaakt met 3 bovendraden en zonder onderdraad, waardoor de naad zwakker is en snel scheurt.