JASSEN VOOR UITZONDERLIJKE WERKPRESTATIES


XTR - De ultieme werkjas.

1122 Craftmen's Winter Jacket,

Voor uitzonderlijke werkprestaties draagt u het nieuw ontworpen Snickers XTR A.P.S. Waterproof winterjack. Het geavanceerde drie-in-één-ontwerp bestaat uit een waterdicht shelljack, een uitneembaar fleecejack en, wanneer beide gecombineerd, een warm en comfortabel winterjack. Reken op uitstekende waterdichtheid, veel flexibiliteit en functionaliteit.
 

Meer dan fleece.

Snickers Workwear is vooruitstrevend in warme en behaaglijke werkkleding. De fleecekleding van Snickers heeft geavanceerde designs, ergonomische vormen en veel functionaliteit, zoals bijvoorbeeld het gemak van gepatenteerde MultiPockets.
 

Bescherming het hele jaar door.

Met Snickers Workwear kunt u altijd rekenen op betrouwbare bescherming met geavanceerde materialen, voor elk seizoen. Van winter tot zomer; Snickers heeft het juiste werkjack voor uw werkbehoeften. Heeft u advies nodig? Neem dan contact op met onze klantenservice.
 

Geïntegreerde functionaliteit.


De uitstekende werkjacks van Snickers hebben een reeks oplossingen die uw werkdag kunnen vereenvoudigen.
Snickers gebruikt alleen duurzame materialen, vuilafstotende stoffen, Cordura®-verstevigingen. Daarbij is de kleding voorzien van handige zakken en slimme telefoonvakken met hands-freeopeningen en meer.
 

Bewegingsvrijheid.

Het assortiment werkjacks van Snickers heeft moderne, ergonomische designs met voorgevormde mouwen voor uitstekende bewegingsvrijheid en een ideaal werkcomfort.
Combineert u de geavanceerde fleecejacks met de innovatieve bodywarmers, dan heeft u nog meer bewegingsvrijheid.