COMFORT DIRECT OP DE HUID

Alle Snickers Workwear first-layer kleding hebben effectieve stoffen die al het zweet en vocht van je lichaam af transporteren. Zo blijf je warm en droog.

Het juiste ondergoed kiezen is afhankelijk van het seizoen, het weer, werkintensiteit en natuurlijk persoonlijke voorkeur. Wat u ook kiest uit de Snickers collectie, u kunt rekenen op een eerste laag met geavanceerde functionaliteit en een fantastische pasvorm dankzij optimaal design en zeer comfortabel materiaal.

"Onze XTR collectie, die is ontworpen voor laag-tot-medium intensiteit, is zeer populair onder professionals. Het afgelopen jaar hebben we hard gewerkt om de XTR collectie aan te vullen. We ontwikkelden twee nieuwe innovatieve collecties die uitermate goed de lichaamstemperatuur managen. Het is fantastisch om te zien dat we zijn geslaagd." - Snickers Workwear assortimentsmanager Fritjof Henmark.


 

37.5™ Technologie.

Snickers Workwear ondergoed eerste laag met 37.5 technologie

High-tech actieve-deeltjestechnologie met natuurlijke kokosnoot houtskool deeltjes en een behandeling die geurtjes helpt te voorkomen. 37.5 vangt daarnaast vocht en laat dit verdampen voor een superieur microklimaat dicht op je huid.

Extreem sneldrogende stof - vijf keer sneller dan vergelijkbaare stoffen - voor superieure frisheid, droogheid en werkcomfort.

 

Merino Wol.

Snickers Workwear ondergoed eerste laag met merino wol

Deze wol is een extreem zachte en lichtgewichte stof voor een natuurlijke warmte en comfort in ijskoude condities en ook tijdens minder intense werkzaamheden.

Super vochtabsorberend en geurresistent, dit zorgt ervoor dat de kleding meerdere dagen zonder te wassen gedragen kan worden. Ook na een lange tijd dragen en wassen behoudt hij zijn fijne pasvorm.

 

XTR Body-engineered ondergoed.

Snickers Workwear XTR body-engineered ondergoed eerste laag

De ultieme eerste laag van het kledingstuk, gekenmerkt door geavanceerd design gebaseerd op het menselijk lichaam, voor een superieure combinatie van ventilatie, isolatie en bescherming. Dat is XTR.

Deze innovatieve stof is een mix van comfortabele en rekbare wicking polyester en bamboe koolstof van nanoformaat, zodat u ademend, sneldrogend en geurvrij comfort ervaart.