BLIJF KOEL EN DROOG ALS HET WARM IS

Ventilatie is erg belangrijk in zeer warm en vochtig weer. Snickers Workwear-kleding heeft voor warm weer vooruitstrevende designs en intelligente materialen, voor buitengewoon werkcomfort, ventilatie en functionaliteit.

Enkele voorbeelden zijn onze serie-3 broek van CoolTwill, onze originele "Pirate" broek met maximale ventilatie en onze geweldige werkshorts met alle benodigde zakken.

 

HIGH-TECH STOFFEN

 

Active Vaporize System

Onze high-tech A.V.S. stof bestaat uit een innovatieve mix van polyester en bamboe koolstof. De bamboe wordt fijngemalen tot nanoformaat, een miljoenste van een milimeter, en met de polyestervezels vermengd.

Het resultaat is een materiaal met een hoog ademend vermogen, dat u uitzonderlijk vochttransport, UV-bescherming en bescherming tegen nare luchtjes oplevert. 

 

UV-bescherming

Onze UV-beschermende kledingstukken zijn voorzien van een UBF (Ultraviolet Beschermings factor) van 40+ of 50+ om je huid te beschermen tegen de zon.

Coolmax®

Zachte stof die is ontworpen om transpiratie en vocht af te voeren, zodat uw lichaam koel en droog blijft.


37.5®

Onze LiteWork-collectie is speciaal ontwikkeld voor een warmer klimaat. Deze kleding maakt gebruik van 37.5®-technologie voor uitmuntend vochttransport en ventilatie. Koel en droog werkcomfort ondanks de weersomstandigheden, dankzij gericht materiaal en geavanceerde functionaliteit.