3 STAPPEN DIE JE HELPEN HET WEER TE TROTSEREN

In drie stappen laten we je zien hoe je warm en comfortabel kunt blijven werken op koude dagen.

1.DROOG BLIJVEN IS WARM BLIJVEN


De eerste laag is voor vochtafvoer

De manier waarop je je kleedt is een weerspiegeling van je prestaties, want door de goede kleding te dragen presteer je op je best. Draag laagjes om warm, droog en comfortable te blijven. Kies de ideale eerste laag op je huid voor een droog gevoel en optimale vochtafvoer.

Wat je ook kiest uit onze collecties, je kunt rekenen op een eerste laag met geavanceerde functionaliteit en fantastische pasvorm dankzij een uitzonderlijk design en extreem comfortabel materiaal.

2. HOUD DE WARMTE BINNEN

De tweede laag houdt je geïsoleerd

Luchtige materialen zijn zeer geschikt als tweede laag. Onze kleding is ontworpen voor isolatie door een luchtgevulde ruimte rondom je lichaam te vormen waardoor je warm zult blijven. Kies uit onze geavanceerde collectie fleece, micro fleece, vacht en quilt.


3. EEN SCHILD TEGEN DE ELEMENTEN


De derde laag beschermt je tegen de elementen

Tenslotte heb je een buitenlaag nodig die je beschermt tegen wind en regen. Kies voor kleding die waterproof, ademend, sterk en duurzaam is.
TROTSEER HET WEER MET SNICKERS WORKWEAR

Koud? Warm? Nat? Wind?

Een ding is zeker; het weer kun je helaas niet veranderen. Maar het weer verandert van seizoen tot seizoen en vaak ook nog eens van uur tot uur. Je werkkleding heeft het dan ook zwaar te verduren, dus zorg ervoor dat je het beste draagt.