Dit weekend t/m zondag 5% korting op het gehele assortiment met de code WEEKENDWK39

WERKKLEDING ONTWORPEN VOOR VROUWEN

Bij de Snickers Workwear dames serie draait alles vaak om één ding; compromisloze draagcomfort, functionaliteit en bescherming, speciaal ontworpen voor vrouwen.Ze hebben een lage damespasvorm, Twisted Leg ontwerp en Snickers Gusset in het kruis voor een moderne vrouwelijke pasvorm en maximale bewegingsvrijheid.

snickers workwear werkkleding voor vrouwen

Bewegingsvrijheid.

De dameskleding van Snickers Workwear heeft een geavanceerd design voor een mooie vrouwelijke pasvorm met buitengewone bewegingsvrijheid.
 

Vrouwelijke vorm.

Elk dameskledingstuk is speciaal voor vrouwen ontworpen. Onze geavanceerde werkbroeken hebben bijvoorbeeld een lage taille en een perfecte vorm voor het vrouwelijk lichaam.
 

Functionaliteit op het werk.

Speciaal voor vrouwen, zonder dat de functionaliteit eronder lijdt. Klittenbandbevestigingen voor gereedschap, voor- en holsterzakken, duimstokzak en vak voor mobieltje houden alles binnen handbereik.
 

Gecertificeerde kniebescherming.

Op je knieën werken is zwaar. Daarom bieden onze werkbroeken en kniebeschermers met het gepatenteerde KneeGuard plaatsingssysteem u de meest geavanceerde, gecertificeerde kniebescherming.
U kunt uzelf dus nu beschermen – en uw knieën sparen voor morgen. 

snickers workwear dames werkbroeken

Lage taille.

Onze geavanceerde serie-3 damesbroeken hebben een lage taille en een perfecte pasvorm voor dames.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »