Dit weekend t/m zondag 5% korting op het gehele assortiment met de code WEEKENDWK39

TOON UW LOGO

Ga voor het totaalpakket bij e-snickers.nl. Kies uw Snickers werkkleding en laat het direct door ons bedrukken of borduren in onze eigen studio.

Min €
Max €
  • Type
  • Kenmerk
  • Kleur
  • Materiaal
  • Collectie

Ga voor het totaalpakket bij e-snickers.nl. Kies uw Snickers werkkleding in de webshop en laat het direct door ons bedrukken of borduren in onze eigen studio. Uw bedrijf valt meer op en het geeft uw bedrijf een professionele uitstraling wanneer u werkkleding kiest samen met een goede bedrukking van logo's, namen of slogans!

Neem gerust contact op met ons om meer te weten te komen over de mogelijkheden.
 
 

Snickers kleding bedrukken

KWALITEITSVOL BORDUURWERK

Borduren is een duurzame en veelzijdige manier om een logo op een kledingstuk te verwerken. Bij fleece kledingstukken is dit sowieso de enige juiste manier om kleding te bedrukken. Borduurwerk brengt een diepte en dimensie aan uw logo, dat onmogelijk te bereiken is bij drukwerk. Onze kleding-experts borduren uw logo op bijna elk kledingstuk in ons eigen atelier met onze eigen machines. Uw kledingstuk krijgt zo een luxe en exclusieve uitstraling. Na aanmaak van uw borduurkaart kunnen wij uw kledingstukken snel en voordelig uitleveren, geheel naar uw wens.
 

 

Snickers werkkleding nedrukken

BEDRUKKEN

Ook het bedrukken van kledingstukken doen we in onze eigen atelier. Daardoor zijn wij snel en flexibel en is er altijd een passende oplossing voor u te bedenken.
Wij kunnen uw kledingstuk bijvoorbeeld voorzien van een digitale transfer of zeefdruk.  Bij transfers berekenen wij geen instel- en opstart kosten; u betaald per bedrukking.
Voor kleine oplages maken wij gebruik van plotlogo's.
Onze transfers zijn indusstrieel wasbaar en mileuvriendelijk.
Bedrukken is onder andere geschikt voor kleinere oplages, logos/afbeeldingen met veel kleuren en voor gebruik op t-shirts. Kiest u voor de volgende stap met de professionele uitstraling van uw bedrijf? Of kunnen we u helpen bij het bedrukken van uw kledingstukken?
Neem direct contact op en geef uw wensen aan ons door.  Het team van e-snickers.nl helpt u graag verder!

Voeg aub bij uw aanvraag het logo in goed EPS of AI vector bestand toe. Zonder goed drukbestand kunnen wij de aanvraag niet verwerken.E-mail: [email protected]

Tel: 050 211 1437 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »