Over ons

E-snickers.nl is dé online Snickers Workwear winkel van Uniwork in Nederland. In Groningen vind je onze showroom met het geselecteerde Snickers Workwear assortiment. 

Uniwork vindt dat bedrijfskleding bepalend is voor de uitstraling van je bedrijf. Daarnaast moet bedrijfskleding doelmatig, veilig en duurzaam zijn. Dit alles passend binnen een budget. Uniwork helpt je graag verder!

Ook verzorgen wij het aanbrengen van bedrijfslogo's in ons eigen atelier. Meer informatie.

Totaalconcept

Uniwork levert vrijwel alles op het gebied van beroepsmatige kleding en schoeisel. Van overall tot kostuum, van werksok tot veiligheidsschoen. Snel en flexibel ingespeeld op jouw wensen. Kijk voor al onze merken bij onze andere webshops of neem contact op voor een introductie van ons brede assortiment.

E-Snickers webshop

Adres, alleen op afspraak:
Gotenburgweg 23
9723TK GRONINGEN
E-Mail:  [email protected]
Telefoon: 050-21 11 437

Telefonisch bereikbaar op werkdagen: maandag t/m vrijdag van 9:00 - 17:00 uur*.
* Zijn we telefonisch (even) niet bereikbaar, stuur ons dan een e-mail of probeer het later op een werkdag nog eens.

 

KVK: 54000505
B.T.W. nr: NL851110332.B01 

Openingstijden showroom Groningen

De Uniwork showroom is geopend op reguliere werkdagen van maandag t/m donderdag van 8:00 tot 17:00 uur en vrijdag van 8:00 tot 16:00 uur.

Let op! Omdat het een showroom betreft is niet het gehele assortiment van de webshop of actuele catalogus beschikbaar. In overleg is uiteraard wel alles direct te bestellen.
Voorwaarde: Houdt rekening met de normale adviesprijzen; geen enkele actieprijs uit de webshop is geldig in de showroom. Dat betekent een gemiddeld hogere verkoopprijs van minimaal 10%.