Borduren en Bedrukken

Ga voor het totaalpakket bij e-snickers. Kies uw Snickers werkkleding in de webshop en laat het direct door ons bedrukken of borduren met uw bedrijfslogo in ons eigen atelier. Uw bedrijf valt meer op en krijgt een professionele uitstraling. Wij helpen u graag verder met alles rondom het proces van een goede bedrukking/borduring van logo's, namen of slogans.

Neem gerust contact op met ons om meer te weten te komen over de mogelijkheden.
 
 

Snickers kleding bedrukken

KWALITEITSVOL BORDUURWERK

Borduren is een duurzame en veelzijdige manier om een logo op een kledingstuk te verwerken. Bij fleece kledingstukken is dit sowieso de enige juiste manier om kleding te bedrukken. Borduurwerk brengt een diepte en dimensie aan uw logo, dat onmogelijk te bereiken is bij drukwerk. Onze kleding-experts borduren uw logo op bijna elk kledingstuk in ons eigen atelier met onze eigen machines. Uw kledingstuk krijgt zo een luxe en exclusieve uitstraling. Na aanmaak van uw borduurkaart kunnen wij uw kledingstukken snel en voordelig uitleveren, geheel naar uw wens.
 

 

Snickers werkkleding nedrukken

BEDRUKKEN

Ook het bedrukken van kledingstukken doen we in onze eigen atelier. Daardoor zijn wij snel en flexibel en is er altijd een passende oplossing voor u te bedenken.
Wij kunnen uw kledingstuk bijvoorbeeld voorzien van een digitale transfer of zeefdruk. Mogelijk bij afname vanaf 10 kledingstukken. (De prijs per stuk is afhankelijk van het totaal)
Voor kleine 1-kleur oplages maken wij gebruik van plotlogo's, mogelijk per stuk.
Onze transfers zijn industrieel wasbaar en milieuvriendelijk.
Bedrukken is onder andere geschikt voor kleinere oplages, logos/afbeeldingen met veel kleuren en voor gebruik op t-shirts. Kiest u voor de volgende stap met de professionele uitstraling van uw bedrijf? Kunnen we u helpen bij het bedrukken van uw Snickers kledingstukken?
Neem direct contact op en geef uw wensen aan ons door.  Het team van e-snickers.nl en Uniwork helpt u graag verder!

Voeg aub bij uw aanvraag het logo logo in goed EPS of AI vector bestand toe. Zonder goed drukbestand kunnen wij de aanvraag niet verwerken.

E-mail: [email protected]

Tel: 050 211 1437