Dit weekend t/m zondag 5% korting op het gehele assortiment met de code WEEKENDWK39

Lange broeken

Het hebben van de juiste werkbroek is essentieel voor het goed kunnen uitoefenen van je beroep. Het is daarom belangrijk om de werkbroek te vinden die bij jou past.

Min €
Max €
  • Type
  • Kenmerk
  • Kleur
  • Materiaal
  • Collectie
  • Certificering
Pagina 1 van 5

Ultiem gebruiksgemak

Het hebben van de juiste werkbroek is essentieel voor het goed kunnen uitoefenen van je beroep. Het is daarom belangrijk om de werkbroek te vinden die bij jou past. Of je nou opzoek bent naar werkbroeken met (holster)zakken of zonder, bij e-snickers vind je het allemaal. De werkbroeken met zakken zijn ideaal voor het geval dat je gereedschap of een mobiel bij de hand moet hebben, daarentegen is een werkbroek zonder zakken ergonomisch meer flexibiliteit kan bieden. De werkbroeken zijn beschikbaar in verschillende kleuren en stijlen.

Belangrijke specificaties

Moet je voor je werk vaak op je knieën zitten? Dan is een broek met ingebouwde kniestukzakken ideaal! In het geval dat je werkt met elektriciteit kan het essentieel zijn om een broek te hebben met een IEC 61482-1 – classificering, deze beschermt tegen de thermische gevaren van een elektrische vlamboog. Het is daarnaast voor veel werkzaamheden belangrijk dat je gezien wordt, neem hiervoor dan een broek met hi-vis.

Unieke eigenschappen

Ook in gevallen dat je niet per se werkt met gevaarlijke materialen is het hebben van de juiste werkbroek nog steeds belangrijk, bijvoorbeeld als het gaat om schilderboeken. Veel van onze broeken zijn ook voorzien van Twisted Leg™ en Snickers Workwear Gusset™ eigenschappen, dit zorgt voor nóg meer comfort. De Cordura® verstevigingen zorgen daarnaast ook voor extra duurzaamheid, waardoor je broek langer meegaat. Sommige producten zijn ook versterkt DuPont™ Kevlar® wat de werkbroeken nog beter versterkt.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »