Betaalmethoden

E-Snickers.nl biedt een ruime keuze aan beveiligde betaalmethoden aan, elk via betrouwbare betaaldiensten. Wij brengen geen transactiekosten voor webshop bestellingen in rekening, Uniwork/E-Snickers vindt het haar eigen verantwoordelijkheid dat jij als klant makkelijk en veilig kunt betalen.

Je kunt allereerst natuurlijk gebruik maken van het snelle en populaire platform iDEAL, of houd het gemakkelijk en overzichtelijk met een normale Bankoverschrijving. 
Daarnaast biedt Uniwork achteraf betalen aan via Klarna, de service van Credit Cards, Paypal, Bancontact/Mister Cash, Sofort Banking of Belfius. Voor Nederland en Europa dus genoeg keuze.

Alle betaalopties:

  • iDeal
  • Bankoverschrijving
  • Klarna (achteraf betalen binnen 14 dagen na ontvangst)
  • Credit Cards
  • Paypal
  • Bancontact/Mister Cash
  • Sofort Banking
  • Belfius


1. iDEAL

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk een online aankopen afrekenen. Je rekent af in een vertrouwde betaalomgeving op internet, met de specifieke beveiligingsmethoden van je eigen bank. iDEAL werkt vooralsnog alleen voor klanten met een Nederlands bankrekeningnummer, maar wordt ook steeds verder uitgebreid in andere landen.


2. Achteraf betalen binnen 14 dagen met Klarna

Je hebt als particulier ook de mogelijkheid om achteraf te betalen, mits je door Klarna wordt geaccepteerd op basis van adresgegevens.
Zo kun je het product eerst zien, passen, proberen en later pas betalen. Klarna ondersteunt alleen particulieren; zo komt er nooit een bedrijfsnaam op je Klarna factuur te staan. Is dit geen probleem, dan kun je ook als bedrijf via Klarna bestellen, maar je bent zelf verantwoordelijk voor de betaling binnen de afgesproken termijn.
Bij het bestellen met betaaloptie Klarna ga je tevens akkoord met hun voorwaarden.
Je kunt dus alleen gebruik maken van deze service als je onder je eigen naam besteld (dus niet namens een bedrijf). De betaalmethode is alleen zichtbaar als het factuuradres en het afleveradres overeen komen. Met de Klarna betaalservice kunnen bedragen van €50,- tot €450,- achteraf worden betaald.
Wordt je bestelling om een bepaalde reden door Klarna geweigerd? Dan adviseren we om gewoon via iDEAL of bankoverschrijving te betalen. Wij kunnen dit verder niet beïnvloeden.


3. MasterCard/Visa/Maestro

Beschik je over een MasterCard/VISA/Maestro creditkaart, dan is ook dit een geschikte betaalmethode. Met deze creditcards kunnen bedragen tot €1000,- worden afgerekend. Je aankoop is tevens direct verzekerd.
 

4. PayPal
Paypal is een beveiligd internationaal betaalsysteem. Heb je een PayPal-account, dan kun je gemakkelijk betalen via je eigen PayPal betaalomgeving. Je kunt via bankoverschrijving of creditcard geld op je Paypal rekening zetten. Elke aankoop is tevens direct verzekerd.
 

5. Bancontact/Mister Cash
Voor onze Belgische klanten bieden we Bancontact en Mister Cash aan. Met Bancontact en Mister Cash kunnen diverse bestellingen met leveradres in België worden afgerekend.

6. SOFORT Banking en Belfius
SOFORT Banking em Belfius wordt ook voornamelijk in België gebruikt. met deze diensten kunnen tevens grotere bedragen worden afgerekend.

7. Bankoverschrijving vooraf
Natuurlijk mag een simpele bankoverschrijving niet ontbreken. Bankoverschrijvingen dienen vooraf te worden voldaan. Kies je hiervoor, dan ontvang je een betaalreferentie welke je kunt gebruiken binnen de betalingstermijn van 8 dagen.
De betaling wordt overgeschreven naar ons betaalplatform Stichting Mollie Payments i.c.m. een RF referentiecode.
Je kunt de instructie (in het Engels) ook per email naar jezelf laten verzenden. De overschrijving wordt bij binnenkomst automatisch verwerkt in onze webshop.

Ben je deze betaalreferentie kwijt? Je kunt alsnog de betaling voldoen via je webshop account (als je die hebt) of je kunt het overschrijven naar het Uniwork Beroepskleding rekeningnummer:

Rekening: Uniwork Beroepskleding
Melding: onder vermelding van je SNickers ordernummer
IBAN: NL69 INGB 0675 7960 32
BIC-Code: INGBNL2A

Zodra de betaling door onze administratie is verwerkt ontvang je daarvan bericht en nemen wij de bestelling in behandeling.

Veilig online aankopen doen
Onze gehele webshop en alle betaalmethoden verlopen via beveiligde HTTPS verbindingen.
In alle gevallen krijg je, na een succesvolle keuze van betaalmethode en de bijbehorende levertijd, bericht zodra je nieuwe werkkleding en/of accessoires verwerkt zijn.
Alle pakketten worden verzekerd verzonden; E-Snickers.nl staat garant voor de levering van datgene je besteld hebt.
Wij hopen je van dienst te mogen zijn! E-Snickers.nl staat bij vragen elke werkdag voor jou als nieuwe klant klaar.